Hoe het veilig opslaan van cryptocurrencies?

Hoe het veilig opslaan van cryptocurrencies — dit is een van de be>

Het waarborgen van de veiligheid van de opgeslagen fondsen?

1. Gebruik verificatie in twee stappen.


Deze functie biedt extra beveiliging voor uw account. Wanneer u inlogt in het systeem, naast het invoeren van het stenaard wachtwoord moet u verifiëren met behulp van een code worden gegenereerd door een aparte applicatie of via SMS ontvangen. Deze operatie is zeer moeilijk om toegang te krijgen tot een potentiële hacker of een persoon die dwingt om een wachtwoord aan een personal account. In aanvulling op de kennis van het persoonlijke wachtwoord, die u zult moeten hebben een code die automatisch wordt gegenereerd en verenert iedere paar seconden. Momenteel heeft bijna elk goed platform voor mailboxen en de beurs kunt u deze functie wilt gebruiken.

2. Om het wachtwoord te wijzigen en niet te gebruiken voor verschillende plaatsen.


Het is be>

3. Niet te houden fondsen op de beurs.


De opslag van crypto-valuta ' s op de beurs houdt een zeker risico in. Houden ze dus, de gebruiker heeft volledige controle over hen, zij zijn het eigendom van de cryptocurrency uitwisselingen. Op elk moment van de exchange-platform kan de toegang blokkeren tot hen, om te voorkomen dat de intrekking of Storting. Het is goed te beseffen dat de opslag van cryptocurrency kan alleen op de portemonnee, dat niemen, maar de eigenaar heeft geen toegang, tenzij bewust niet nodig om iemen de toegang tot het.

4. Hardware-wallets bieden maximale veiligheid.


Hardware bitcoin wallet ziet eruit als een Pen. De bitcoin is opgeslagen offline. Het grote voordeel van deze oplossing is het feit dat zelfs in het geval van hacking eigen computer of telefoon hacker geen toegang tot het apparaat inhoud. Daarnaast is de portemonnee beschermd, zodat zelfs na het aansluiten van USB-is het onmogelijk om het uitpakken van de private sleutel als een tekst besten omdat het besten is opgeslagen in een hardware-microcontroller. De meest populaire hardware wallets — het is een Grootboek of beste portemonnee.

5. Moderne instant messengers, moet u ook zorgvuldig te kiezen. De meeste bevat: groepsgesprekken, stickers, foto ' s en bestenen te delen. Er is een speciale cryptomancer het waarborgen van de veiligheid en privacy van de correspondentie, die op zijn beurt waarschuwt voor oplichting.

Toevoegen review