te Gelde maken van de sites in 2020

Met behulp van de advertenties op hun site, kunt u verdienen goed geld. Het genereren van inkomsten is geen eenvoudige zaak, en aan een test, om te proberen, en conclusies te beslissen welke reclame-kanaal dat u moet laten en wat niet.

de Meest populaire in 2020 blijven de verschillende manieren van het genereren van inkomsten:

  • contextuele advertenties van Google en Yenex;
  • push-abonnement;
  • link exchanges (diensten van het kopen/verkopen van links)
  • winst-partner van de ad (netwerk).
  • leads te verzamelen voor wederverkoop.

Te gelde maken van websites, de gebruikelijke waarde, dat is iets verenerd, inderdaad, in 2019 Google heeft een update van de eisen aan Druk verkeer. Websites begon te vallen onder het filter, daalde de omzet, maar nog steeds druk abonnementen blijven heel winstgevend zijn. Het vinden van een enere Push ad netwerk op de link https://gembla.net/affiliates/push.

Contextuele reclame van de populaire zoekmachines is de eenvoudigste manier van de winst op uw website. Het is niet complex, te registreren, en vervolgens post promotionele codes op de site.

En zelfs de zoekmachines, afhankelijk van het doel van de geografie van de opdrachtgever, zal hem tonen van relevante advertenties. Als de persoon eerder ingevoerde query 's voor auto' s, zal hij adverteren relevante advertenties over auto ' s.

De verzameling van leads – het is zeer specifiek. Als de site komt genoeg verkeer, je kunt geld verdienen door middel van het verzamelen van abonnees, leads en klanten. Bijvoorbeeld, er zijn sites die bereid zijn te betalen om klanten te trekken, goed geld te verdienen.

het is Vooral populair voor usconsumer sites, vooral in de geneeskunde. Bijvoorbeeld, je hebt een site over de operatie, kunt u post-it op de pagina waar u kunt aantrekken van bezoekers naar een bepaalde kliniek. Voor elk van de klant dat u de kliniek kan betalen heel veel geld.

Daarnaast zal extra betalen voor iets als de klant heeft ingestemd met de procedure of enere dienst. En hier zijn we al over de b2b, dus er is van alles te krijgen. De klant ontvangt een herstel, kliniek klant die betaald wordt, en u van uw Commissie.

Extra bronnen van inkomsten kunnen worden het volgende:

  • banners;
  • teasers;
  • links naar de affiliate diensten en producten;
  • infobiznes of de verkoop van digitale goederen;
  • verkeer omleiden naar enere bronnen die al zijn geld.

Als voor banners en teasers, dan is alles eenvoudig. Ga naar banner of teaser netwerken, voeg de bron, de plaats van de codes van de reclame materialen, en ze zullen verschijnen. Klikken op hen, verdien je geld, dat kan worden ingetrokken.

U kunt vervolgens het schrijven van de artikelen, recensies, case studies voor bepaalde producten, die u kunt invoegen in uw affiliate links. Voor de verkoop van deze producten, u zal verdienen, afhankelijk van uw verkeer.

Infobiznes – het is een vrij nieuwe richting die kunnen worden alleen geschikt voor ervaren webmasters. Als u weet hoe u uw informatie producten, ze kunnen adverteren via hun eigen websites, blogs.

De laatste manier om geld te verdienen uw site, is niet duidelijk. Als u een Youtube-kanaal of een gemeenschap in het Telegram, de traffic van de website kan worden omgeleid er. U kunt promoten van enere producten, omdat de sites niet toegestaan om te adverteren.

Toevoegen review