bitcoin als een betalingssysteem

de Voordelen voor de klant en het bedrijf
Als wij hebben de betaling van duizenden jaren geleden, toen wij leefden in kleine dorpen kennen elkaar en vertrouwen elkaar? We hebben net uitgewisseld verschillende dingen.

We begonnen met behulp van geld als een tussenliggende element, en dit is nog steeds zo. Wanneer het geld is verplaatst online, alles werd het moeilijk. Nu, de banken en operators van betaalkaarten moeten het opslaan van informatie over wie eigenaar is van de middelen.

Dit model werkt, omdat we geloven dat de Bank nauwkeurige accounts, en we zijn ervan overtuigd dat de gebruikers niet in staat zal zijn om het systeem te bedriegen. Als ze verschillende banken of ze zijn in verschillende lenen, ze moeten het eens worden over de overdracht. Dit is een gecompliceerd proces, dus brengen ze kosten en transfers kan >
Bitcoin verenert alles! Hoe? Deze wereldwijde online systeem, waarmee iedereen toegang kan krijgen tot hun accounts en geld sturen waar en wanneer u maar wilt. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers betalingen onmiddellijk, zonder enige vertraging. Als voorheen, voordat de wereld werd groot en complex.

En wat we kunnen doen met Bitcoin?

Alles wat we doen met contant geld (valuta): wij verzenden naar vrienden en familie — zowel in binnen-en buitenlen, online kopen, betalen de salarissen, enz u hoeft alleen maar te gebruiken warmtewisselaar bitcoin.

Dat is wat hij denkt over de Oprichter van Morgan Creek Digitale Anthony Pompliano. Hij vond veel overeenkomsten tussen de Fiat munt en de tweede door marktkapitalisatie crypto-valuta ' s. Bekend cryptosuite volgeling van de BTC en de Ethereum ten opzichte van de traditionele geld en vond drie dingen, volgens welke deze twee tools zijn vergelijkbaar.
Volgens hem, ether en Fiat samenvallen met de volgende kenmerken:
— onbeperkte uitstoot;
— een uniforme regeling van de inflatoire voorstellen;
— predik het monetaire beleid, die door een beperkte kring van personen.
Echter, Erik Vorhees het niet eens is met het advies van Pompliano. Het hoofd van de uitwisseling ShapeShift is van mening dat tussen Fiat en Ethereum, er is een fundamenteel verschil.

Het feit dat de waarde van het geld vastgesteld door de regeringen, en activa, zoals ether, bitcoin, gold nog de kosten vastgesteld door de markt; de waarde van deze instrumenten is afhankelijk van vraag en aanbod. Haat Ethereum, maar niet omdat het vergelijkbaar is met Fiat voegt Voorhees. Gegeven Pompliano classificatie wordt niet gezien Voorhis het definiëren van de staat van de gelijkenis van Fiat en ETH.

Toevoegen review