Statistieken storis in Instagram hoe om naar te kijken en te analyseren.

Voor de effectieve ontwikkeling van uw profiel op Instagram volgt u gepubliceerde inhoud. De storis is één van de manieren om informatie te leveren aan abonnees. Het is be>om de statistieken Te bekijken, doet u het volgende:

1. Open het hoofdvenster van de pagina en ga naar het menu. In dit hoofdstuk «Stats»;
2. Dit opent een pagina waar u het pagina-indicatoren. Hier moet u «Inhoud». Aan de onderzijde van dit tabblad is het hoofdstuk «Verhaal» klik op «Alle»;
3. Er wordt een pagina geopend waarin alle gegevens verhalen. Het schakelen tussen de blauwe links, kunt u de gewenste indicatoren.

De statistieken van de individuele verhalen in verband met het, kunt u deze openen en swapnote up. Er wordt een pagina geopend die alle dezelfde opties, maar dezelfde verhalen.
In de statistieken kan het volgende te lezen:
Bereiken, impressies (het aantal gebruikers die zag het verhaal) ;
Navigatie (vooruit, achteruit, output) ;
Beantw., repost (het aantal interacties met de storis) ;
Het volgende verhaal (overschakelen naar het volgende verhaal in de voeding).
om de statistieken te Zien voor verschillende tijdstippen.

analyse van de effectiviteit van storis

Je kunt niet alleen kijken naar de statistieken. Voor de ontwikkeling account, kunt u gebruik maken van het verschuldigde cheat graag https://smmlaba.com/instagram/instlikes/ het is ook be>

Dekking
Hier kunt u zien hoeveel gebruikers hebben bekeken in de verhalen. Uit deze figuur zie je het werkelijke aantal gebruikers kijken naar verhalen. Zelfs als de gebruiker ziet storis meerdere malen, dan zal weergegeven worden als een weergave.

Geeft
Is dezelfde dekking, maar het verschil is dat het toont alle weergaven. Als een gebruiker ziet er storis verschillende tijden, deze tijden worden zichtbaar.

Antwoorden
We zien dat het aantal gebruikers die schreef de auteur van het verhaal, na het bekijken van het. De meer snelle reacties in de storis, hoe hoger de waardering van de account.

Navigatie
Deze bevat de volgende items: 1. Vooruit. (betekent dat de gebruiker de overstap naar de volgende storys niet na het bekijken van dit. Als veel vooruit navigatie, dus de inhoud is niet erg interessant voor het publiek); 2. Geleden. (betekent dat de gebruiker terug naar deze verhalen in verband met het. Als resultaat geleden veel is, dan is dat goede content en het is interessant om publiek); 3. De overgang naar de volgende verhalen. (betekent dat de gebruiker doorgegeven aan de storis de volgende rekening. Als dergelijke overgangen zijn vele, zodat de inhoud is niet interessant. Misschien oninteressant en account in het Algemeen); 4. Uitgangen. (geeft het aantal gebruikers weer die gesloten het verhaal. Als deze figuur is groot, dan is de inhoud niet interessant voor gebruikers).
Te bekijken van de statistieken storis moeten worden opgenomen profiel van de auteur/business-account. Met behulp van deze voorwerpen zonder problemen het is mogelijk om het bijhouden van de sterke en zwakke punten van de gepubliceerde verhalen, voor hun verdere verbetering.

Toevoegen review