recreatie

Voor het doorbrengen van een weekend of een vakantie in de natuur en niet afwijken van de gewone zegeningen van een beschaving die – schijnbaar onverenigbare ver>

recreatie "Oude Jachthaven" — is een heel pittoreske stad aan de oever van de Berdsky Golf, niet ver van Novosibirsk. De basis dekt een deel van de kust. Blijf op de base is het sterk aan te bevelen om alle liefhebbers van vissen en willen ervaren van de sfeer van een traditioneel dorp. Als voor een actieve bezigheid, gasten worden uitgenodigd om te rijden op een motor, boot, vissen, naar het bos te gaan naar paddenstoelen. Liefhebbers van het buitenleven altijd kunt spelen van airsoft en volleybal. Een schilderachtig uitzicht op de plaatselijke vijvers significante toename van de tevredenheid van de gasten.

Het huisje in een recreatiecentrum veel doen. Zelfs niet – zo-heel-erg veel, dat is in principe goed, want elke toerist zal gemakkelijk in staat zijn om te kiezen voor zichzelf de beste optie. Zal proberen om het kort te vertellen over een aantal van hen.

de cottage «SUITE» – deze plek is een waar Paradijs voor liefhebbers van ontspanning en comfort. Alle soorten huishoudelijke apparaten, warm en koud water, toilet en enere voorzieningen – een dergelijke faciliteiten kan bogen op >

Guest house "STANDAARD" — hier, de toeristen worden aangeboden een ruime, twee verdiepingen tellend huis met eigen Parkeerplaats en een prachtig uitzicht op de vijver. TV, koelkast en enere kleine maar noodzakelijke comfort. Toegang tot kabel-TV, keuken, volledig ingericht – er is alles wat je nodig hebt.

De basis van de rest "de Oude steiger" — een geweldige plek om te verblijven, want het is slechts een paar tientallen kilometers van de Siberische hoofdstad. Het vinden van een geschikte woning of vakantiewoning is vrij eenvoudig: selecteer en de praktijk van het lezen van de beoordelingen al bezocht het pension toeristen.

Toevoegen review