Waar te downloaden hoge kwaliteit Achtergronden op het bureaublad. Op elk onderwerp

Groeten aan u, beste lezer! In het Internet zijn er vele sites met foto ' s. Maar, ik toon je slechts twee websites die u kunt downloaden van de kwaliteit Achtergronden op het bureaublad.

En inderdaad, de beelden met een slechte kwaliteit, ik heb niet voldaan. De moderators kijken, jammer dat de foto niet naar hun website. Behalve wanneer het downloaden, kunt u kiezen voor uw juiste maat en op een van de sites om een oogst te produceren van de foto ' s henmatig. Een zeer henige functie.

Zoeken Achtergrond is gemaakt met behulp van categorieën, tags en zoeken vormen, en zelfs kleuren.

Zoeken Wallpapers volgens categorie,

Aan de rechterkant van de beelden ligt kolom met categorieën. Klik op de geselecteerde categorie en de website geeft u alle Behang met betrekking tot deze categorie.Klik op een foto om deze te openen. In het rechter gedeelte van het beeld ligt kolom met verschillende maten. Klik op het formaat dat u hebt gekozen om de afbeelding te downloaden naar uw computer.

Als u wilt downloaden van een stuk van de Achtergrond, dan is het beter om te houden van de knop Ctrl op het toetsenbord en klik op de foto ' s. In dit geval, elke foto wordt geopend in een nieuw tabblad, en u zult niet hebben om terug te keren naar de vorige pagina miniatuur.

Downloaden kwaliteit Wallpapers HD  https://www.artleo.com

Zoeken Wallpapers door de tags

Er is nog steeds een heel eenvoudige zoekopdracht. Zoeken op tags. Naam tags te praten over wat de afbeelding is. Ze worden voorgeschreven voor de gebruikers die het downloaden van deze foto ' s. Geregistreerd gebruikers een mogelijkheid om de Achtergrond in uw profiel, zodat in de verdere ze te bekijken of te downloaden.

Zoeken Wallpapers door kleur

is ook geen slechte optie, maar sorteren per categorie zal niet meer werken. Alleen Wallpapers met een dominantie van een geselecteerde kleur.

afbeeldingen Bijsnijden

Niet vinden van geschikte grootte of wilt verwijderen van overtollig? Voor dit is er een functie "Kadrirovanie" vink "spare change" Nu houd de linker muisknop ingedrukt en markeer het deel van de afbeelding dat u wilt downloaden. Klik op de "Zagruzit". De bijgesneden afbeelding wordt geopend in een nieuw tabblad. Klik op de rechter muis knop voor het openen van het context menu. Selecteer "afbeelding Opslaan als...".

Zoeken Achtergrond volgens het woord

En de laatste. Zoek en gebruik het zoek formulier hierboven. Hier is alles duidelijk. Voer het woord, zie de lijst van opties en het aantal beelden, en druk op "OK"Website vindt u de Achtergrond op uw verzoek. 

Op de tweede plaats alles hetzelfde, alleen enere interface en het laden van de pagina snelheid.

 Downloaden kwaliteit Wallpapers HD https://www.goodfon.ru

Toevoegen review