om de computer Opnieuw op

Spontaan opnieuw opstarten van een computer aanzienlijk kunnen belemmeren van het werk, en in sommige gevallen zelfs onmogelijk maken. De redenen te wijten aan die de computer opnieuw is opgestart kan heel verschillend zijn. In sommige gevallen vinden en oplossen van het probleem kan alleen worden ervaren master.

de reden Waarom de computer opnieuw is opgestart

De computer mogelijk opnieuw opstarten in de volgende situaties:

Defect koelsysteem;
de Aanwezigheid van software storingen;
Virale infectie.

In de meerderheid van de gevallen van spontaan rebooten van de PC is te wijten aan een slechte CPU-koeling. Specifieke reden zijn meestal defecte koeler of zware vervuiling van de radiator stof. In het laatste geval, de oververhitting na het starten van de taak, leggen een zware belasting op de processor, bijvoorbeeld, video games. U kunt controleren of de CPU-temperatuur met behulp van het programma Aida64.

Af en toe spontaan rebooten van de PC is verbonden met de corruptie van bestenen. Ook de computer mogelijk opnieuw te wijten aan de aanwezigheid in het systeem van een virus, regelmatig de opdracht om uit te schakelen of herstart de PC. Optie externe verbinding met uw PC en de externe schakelaar.

problemen Oplossen

Wanneer de computer opnieuw opgestart zelf, in de eerste plaats om te controleren of de werking van de koeler en het reinigen van de radiator. Tijdens de normale werking van het koelsysteem, scan de computer met antivirus met het updaten van de databases. Als dit niet leiden tot het verdwijnen van dit probleem, probeer opnieuw installeren van het OS in de update-modus. Dit zal vast het crashen en het behoud van alle geïnstalleerde programma ' s en instellingen.

In dat geval, indien u faalt en niet gewoon een PC en laptop specialist op de repareren van laptops in Chiave. Hij vakkundig de diagnose van het probleem en snel te elimineren.

En een beetje over interessant.

Koreaanse ontwikkelaars opnieuw verrast de wereld met zijn uitvinding. Deze keer zullen we praten over de gadget die u kunt wijzigen de weergave van de mensheid over de laptops. Was ontwikkeld Plantbook – PC-plant!

Naast het feit dat deze laptop is uitzonderlijk slim display touch toetsenbord op het juiste moment kan instorten in een buisje, zodat het ook kan worden opgeladen uit de Zon! Het verbazingwekkende functies niet ten einde. Het feit dat, in tegenstelling tot hun normale tegenhangers, deze notebook is niet alleen niet bang van water, maar is heel goed opgevoed is, het voelt! Ja, het kan opgeladen worden van de zon en het water. Bovendien produceert zuurstof! En het niveau van de lading volgens de indicator, gemaakt in de vorm van een blad.

Dus als je praat over de maximale convergentie van hoogwaardige technologie en de plantenwereld, nu wordt dit moment komen. Deze uitvinding heeft al trok de aenacht van veel beleggers, vooral degenen die de zorg over de toekomst van de mensheid en het milieu.

Toevoegen review