Stapelen cryptocurrency

Een cryptocurrency beleggers droom over het krijgen van inkomen zonder het gebruik van speciale apparatuur. Dit is echter onmogelijk te bereiken. Behalve dat het gebruik van een alternatieve vorm van inkomsten, namelijk kainah, die een verschillend mechanisme van consensus — PoS. In enere woorden — het stapelen van de cryptocurrency. Het gaat om het opslaan van virtuele munten in de portemonnee aangesloten op het netwerk. Dit resultaat is het denken van de aankoop van aenelen en de ontvangst van dividenden. Ook het is net als het maken van een Storting.
Als voor PoS mijnbouw, het heeft een bijzondere structuur. Als de PoW-algoritme voor de winst, is het noodzakelijk gebruik te maken van apparaten met een hoog hash-tarief. Het apparaat moet krachtig, als deze factor is afhankelijk van de efficiëntie van het verkrijgen van munt. PoS is niet nodig. In dit geval is er een gerenomiseerde principe. Voor iemen die weinig onderhoud. Om geld te verdienen op deze manier wordt van iedere persoon die toegang heeft tot het Internet. Geen noodzaak voor het bouwen van een boerderij of het verwerven van Asik. Moest alleen een portemonnee die zou worden munten.
Hebben van dit type van inkomsten het nadeel is dat geen rekening gehouden met de leeftijd van de munten. Bijvoorbeeld, een man begon mijnbouw onmiddellijk na de aanvulling van de portemonnee, en nog een uur na de eerste. De laatste zal in staat zijn om te belonen met een waarschijnlijkheid van een paar keer meer dan de eerste. De laatste speler moet alleen Storting van een bedrag dat meer dan de eerste speler.
De betekenis van de winst in de opslag van de munt in de elektronische portefeuille. De speler krijgt een cryptocurrency, en sluit het in de portemonnee, met het doel het verkrijgen van nieuwe munten. De gebruiker ontvangt be> — portemonnee cryptocurrency moet actief zijn en gesynchroniseerd;
— de bitcoin kan niet worden gebruikt in alle enere transacties.
Moet ook bereid zijn voor het feit dat er grote bedragen op deze manier is niet om geld te verdienen. Om uw winst te verhogen, moet u de tas zo veel virtueel geld. Werken hoeft niet te dure en krachtige apparatuur. Genoeg is een eenvoudige PC en natuurlijk Internet. De be> Je kunt verdienen op de volgende manier. Te koop een virtuele munt in de Kassa. De munt opgeslagen in de portefeuille. Een nieuwe munt kan worden verkregen voor de uitgepakte blokken. Nog be> het Algoritme werkt als volgt. Kies a de website over cryptocurrency voor cryptocurrency mijnbouw. Het installeren van de portefeuille. Wacht blokken. Na dat, het installeren van een software client op je PC en run de portemonnee. Na dat, mijnbouw wordt geacht te zijn begonnen.

Toevoegen review