de voordelen van een VPS

Vaak wordt de gebruiker geconfronteerd met een keuze, een gewone hosting of gebruik maken van de diensten van een virtuele VPS. De prijs van de hosting is meestal veel aantrekkelijker, geen behoefte setup en installatie kosten-activering gebeurt bijna onmiddellijk, en specificaties, het is niet bijzonder slecht.

Eigenlijk een normale hosting heel veel nadelen in vergelijking met VPS server, waarvan de be>

Je moet ook aandacht besteden aan het feit dat in de moderne VPS hardware meerdere core-processors, de prestaties en mogelijkheden van die vele malen groter is dan de prestaties van de shared hosting, zelfs met vergelijkbare aangegeven frequentie. Voor om de kwaliteit VPS op de link VPS server.

het Ontbreken van een eigen Internet-kanaal – het is een ernstig nadeel van de conventionele hosting diensten, indien het project bestaat uit het doorgeven van grote hoeveelheden van het verkeer (image hosting, file sharing systeem, enz.) hosting services, zal je niet doen.

Aan de andere kant, voor velen één van de bepalende factoren bij het selecteren van het krijgen van ondersteuning, waarbij VPS server voor de huur krijgt u een persoonlijke account Manager die weet over alle aspecten van uw bedrijf en zal altijd helpen om te begrijpen in welke situatie. Door te kiezen voor een VPS, je geen zorgen hoeft te maken over de problemen van andere gebruikers, verkeer kanalen en >

Toevoegen review