het verwijderen van de achtergrond van de persoon. Zonder programma ' s

Groeten aan u, lieve lezer! In dit artikel leert u Hoe te verwijderen van de achtergrond achter de persoon. Het is voor de mens, en niet in het enere object!

Omdat de dienst waarover ik zal je vertellen, voor het verwijderen van de achtergrond probeert te detecteren het gezicht van de persoon, en verwijdert vervolgens de achtergrond het verlaten van het gezicht. De dienst werkt op een volledig automatische, en het is een van de nadelen van het, als er fouten zijn die niet kunnen henmatig worden gecorrigeerd. Maar iets heeft zo zijn voordelen. Foto ' s bewerken is onmiddellijk. In 5 seconden ontvangt u het uiteindelijke resultaat, die direct worden gedownload naar uw computer. Het tweede voordeel is dat er geen behoefte om te registreren, de service is volledig gratis.

Het merendeel van de bloggers op YouTube maken van uw video ' s met de miniaturen hieronder de video keek aantrekkelijk. Omdat ik moest leren Photoshop. Maar dat is >

In uw foto kan worden ongewenste voorbijgangers of gewoon een weerzinwekkende verschijning, die kunnen bederven van de aantrekkelijkheid van de foto. In dit geval is het beter om te besteden een beetje tijd en het verwijderen van de achtergrond van de afbeelding of door een enere vervangen. En enere. De afbeelding service kan worden geladen uit de computer, maar vanaf een site, zonder het te downloaden naar uw computer. Gewoon zorgen voor de link.

Laten we eens kijken naar wat een service, hoe het omgaat met zijn taak.

Ga naar dienst achtergrond

te verwijderen achtergrond

klik op de groene knop en selecteer een foto vanaf uw computer. Niets meer aan gedaan moet worden. Wacht een paar seconden en de service is al met ons zijn werk. 

Zoals je kunt zien is alles gemakkelijk, eenvoudig en snel. Noch enige problemen. klik links op de knop «Download» onder de bewerkte foto. ik heb opgemerkt, dat als met programma 's voor de service van de gewenste foto' s met heldere kleur of licht grenzen van de persoon en achtergrond. De kwaliteit is gegareneerd.

Maar de afbeelding hieronder kunt u zien dat de service wordt over het algemeen verwijderd onnodige voorwerpen, het snijden van de foto. Goed, een glitch ontstaan. Onder de linker hen van het meisje linker muur. Dit beeld kan worden gebracht is dat op dezelfde achtergrondkleur. Dan zal het niet merkbaar is. Of het programma wijzigen.

De volgende gelegenheid van de dienst. Maak een foto van het Internet. Als je eenmaal hebt gevonden een foto op de website, klik op de rechter muis knop. In het geopende venster selecteert u «Copy image URL»

Dan is geplaatst, zoals getoond in de schermafdruk. 

Hier is een voorbeeld van hoe je het kunt vervangen door de achtergrond aantrekkelijker. En als u niet naar de details kijken, voor mij was het niet al te slecht.Truc die ervoor zorgt dat Uw computer onsterfelijk!

Venaag mijn collega ' s van het team van Clubpay, voor de eerste keer, spreken over trucs, die maakt het Uw computer immuun voor elke tegenslag:

Deze trucs Uw computer na elke reboot zal worden in perfecte staat.

Op hetzelfde tijdstip, zelfs als de dag voordat Je gevangen het virus verwijderde de map system of brak het Besturingssysteem, is het voldoende om de computer opnieuw opstarten en het werkt weer als voorheen.

Met behulp van deze aanpak, die U nooit zult regelmatig reinigen van uw computer, het Besturingssysteem opnieuw te installeren om te bellen naar de master, enz. de Computer zal altijd worden in dezelfde staat na elke reboot.

Over hoe het werkt en hoe het implementeren van deze technologie is al in het nieuwe jaar, zie hier:

Bekijk de video


Toevoegen review