Eenvoudige manieren van versterking van de relatie

Het concept van de liefde aan iedereen. Iemen gefascineerd door film en boeken en is op zoek naar een zielsverwant, bestemd van boven. Anderen geloven dat de relatie is een soort van carrière. Ze moeten bouwen en voortdurend werken aan het verbeteren ervan. In beide gevallen is er één be>Niet beginnen met de relatie als u het aanpassen van de ouders of gelukkig getrouwd vrienden. Eenzaamheid is ook niet een goede helper. Maar zelfs de meest levendige en onstuimige liefde moet worden gezien vanuit een rationeel stenpunt.

Het is genoeg om regelmatig terug te kijken op de relatie en te beoordelen op verschillende criteria.
Je moet altijd realistisch blijven. De periode van slapeloze nachten praten en mooie jurken op een datum is mooi, maar het zal eindigen. Voor hem te komen studeren elkaar, penetratie in het leven en de problemen van de partner. Het leidt tot ware liefde, niet de liefde. Dit is be>Zonder respect voor de partner onmogelijk toekomst samen. Problemen zullen optreden: de fysieke, psychologische, communicatie. Wat dan ook, het is onvermijdelijk. De enige manier van redding — wederzijds respect. Het spel in dit geval, kunt u het volledige vertrouwen, en kritiek moeten gaan backstage. Stimuleren zelfstenigheid van beide partners — de basis van elke gezonde relatie.
Te henhaven algehele comfort is het be>

De totale controle is gelijk schending van de partner. Volwassen, zelfverzekerd persoon die in staat is goede van slechte te onderscheiden. En hij is in staat om het vertrouwen van de persoon die het volgende. En niet proberen te dekken van het ver> Een relatie is twee deelnemers, twee persoonlijkheden. Elk van hen — met zijn karakter en wereldbeeld. Dus zonder emotionele UPS en downs zal het niet doen. Dat gebeurde allemaal zonder afbreuk te doen aan de gemeenschappelijke zaak die u zullen helpen website over relaties. En natuurlijk, je hoeft alleen maar respect voor elkaar, de kans te geven van vrijheid en persoonlijke ruimte. En vergeet niet te bespreken alles.

Toevoegen review