Selecteer de printer.

Wanneer het is be>


De laatste is meer rendabel is om te gebruiken op kantoor, want ze hebben een hoge kwaliteit (resolutie start van 300×300 dpi) en de afdruksnelheid (12 exemplaren binnen één minuut). Deze speciale printers maken gebruik van toner poeder, die vaak duurt tot 2 000 exemplaren gedrukt op A4-formaat.

Als deze printer heeft een relatief krachtige processor met een klokfrequentie van 100 MHz, en het RAM-geheugen is groter dan 2 MB en er is een slot voor RAM-geheugen vergroten, is het a priori zou kunnen wijzen op een ding – apparatuur van hoge kwaliteit.

Gebrek – het eerste exemplaar komt uit met een kleine vertraging, als voor de vaststelling van de toner is vereist om te worden onderworpen aan een bijkomende thermische camera. Maar als het eenmaal is opgewarmd, wordt de afdruksnelheid neemt toe in de volgorde.


Voor gezinnen die behoefte hebben aan een eigen albums alleen de kwaliteit van foto ' s, is het beter om te kiezen jet printers configuration. De goedkoopste worden beschouwd als vier-kleur collega ' s, met gebruik van zwart, cyaan, Magenta en geel.

Maar als het be>


De meerderheid van de inkjet printers zijn relatief goedkoop. Maar goedkoopte vaak misleidend, omdat u het te kopen hulpstoffen in de vorm van nieuwe cartridges, omdat met behulp van b/y collega ' s is niet altijd mogelijk, aangezien de printers zijn vaak voorzien van een bescherming in de vorm van een chip.

Maar alles kan overgeslagen worden als je het koopt en het aansluiten van extra apparatuur, stevig garandeert een constante inkt druk in de donor-printer – een goedkoop en zeer effectief omdat je kan afdrukken van de exemplaren in een ononderbroken lus. Zoiets als een zopravit cartridge, is het het beste om het vertrouwen van de professionals.


Als u het document scant, kunt u besparen als je koopt een multifunctionele printer of MFP. Koopt u een van hen en vullen met gekleurde inkt, dan MFP afdrukken ten minste 75 full-color kopieën. En top modellen zijn vaak voorzien van een extra batterij die het mogelijk maakt het gebruik van dit soort apparatuur nog in het veld sessies.

Toevoegen review