Het opslaan van een kopie van het register voordat u het bewerkt

Vergeet niet om op opslaan om een kopie van het register. Elke verkeerde wijzigingen kan het systeem vastlopen. En deze verloren tijd aan het zoeken naar een oplossing voor het probleem.

Het register is een ingewikkelde instellingen en mogelijkheden van het Windows-systeem. In veel gevallen computer problemen worden opgelost door middel van het register. Dit kan crasht, vastloopt, verlies van gegevens verantwoordelijk is voor de goede werking van het systeem en de programma ' s enz. Visuele instellingen, zoals het wijzigen van instellingen voor muis, vereneren, en opgenomen in het register.

Als u besluit om vrienden te maken met het register, in dit geval, u zal hebben om kennis te maken met zijn back-up. Laat het een ijzeren regel voor u. Eventuele wijzigingen in het register, die u wellicht leuk om te behagen en tevreden. En dat is niet gebeurd, denk – backup (back-up) register op de eerste plaats.

het opslaan van een kopie van het register

om een kopie Te maken we moeten naar de eerste tab "Besten". Vervolgens in het geopende venster kiest u voor de tweede optie "registerbesten Exporteren“.

Hiermee opent u een venster van Windows Explorer. Selecteer de map op te slaan. Bijvoorbeeld een Bureau. In de "bestensnaam" schrijf de naam. Als je wilt, en bellen. Het is gewoon een naam die je het fijnst vindt om te onthouden. Kunt kopiëren en plakken van de sectie naam.

een Tweede keer! "uitvoer Bereik" Er zijn twee opties. De eerste slaat een kopie van het gehele register. De tweede is de "Geselecteerde tak" alleen het gedeelte dat u hebt vastgesteld en wijzigingen. Wanneer de tweede versie van het exemplaar eenvoudig zal zijn en zal blijven zeer snel. Ook de restauratie zal worden instant. Nu klikt u op de "Opslaan" de schepping van de back-up is voltooid.

het ziet eruit als het kopiëren van een besten van het register

Het register terugzetten vanaf een back-up

Als u na het bewerken van het register iets mis gaat, kunnen we onmiddellijk
om terug te keren naar de oorspronkelijke toesten. In het venster van de editor, als in het eerste geval, opent u het tabblad "Besten" en selecteer nu het eerste item "Importeren" In het venster dat verschijnt, vindt u onze kopiëren en ingeschreven in het register.

En ook weer makkelijker om de registereditor te openen is om gewoon op het back-up besten dat is opgeslagen. Verschijnt een systeem waarschuwing. Druk op de "Ja" want het is je besten niet te downloaden van onbekende bronnen zijn.

een waarschuwing

dat is het. U zal worden geïnformeerd over succesvol vereneren in het register.

Dus snel weer terug het register in de oorspronkelijke staat.

Toevoegen review