Adviseren

Als U wilt dat het snel onder de knie de computer op een professioneel niveau, dan kunt u kennis maken met de opleidingen, de meest bekende leraren van het Internet.

Training betaalde video-cursussen geeft Je de kans om veel sneller te gaan van beginner tot expert.

Op het Internet vindt u tal van video-lessen over verschillende onderwerpen. Maar, de meeste van hen verspreid of gedeeltelijk, hetzij geen enkel voordeel brengen.

In het Algemeen, een verspilling van tijd. Ik kocht en zag dit.

Klik op de links van elke cursus en te zien wat is inbegrepen in deze cursus. Je kan nuttige informatie vinden.

maar als je al een gevorderde gebruiker, dan een van deze cursussen kan gebruikt worden als een cadeau aan familie of vrienden.


Met U op uw computer in één dag

Weet Je dat slechts één dag kunt U voor eens en voor altijd te ontdoen van technische problemen en worden geavanceerde computer van de gebruiker? Op twee Dvd ' s vindt U een groot aantal video-lessen, die zijn verdeeld in secties, zodat Je kunt leren informatie opeenvolgend.


Montage van de computer van A tot z. Een cursus op 4 DVD ' x

Als U zelfstandig uitvoeren van deze bewerkingen, hoeft U niet om hulp te vragen en afval dat mensen de tijd en hun geld.

Als Je goed bent in het kiezen van onderdelen, kopen en verzamelen wat Je nodig hebt, niet wat Je opleggen.

Dus, als Je weet wat je moet kopen en waar Je niet te veel betaalt.


Uitgebreide bescherming voor uw PC. Boxed

GELOOFT U NOG STEEDS IN DE ANTIVIRUS? Na de cursus "Uitgebreide PC-bescherming", krijgt u de nodige kennis en tools maken uw eigen verdediging strategieën, en in staat zal zijn om te vechten tegen virussen en andere bedreigingen in het geval zij uw computer bereiken.


Cursus "geavanceerde gebruiker van PC 2.0" 

Deze oplossing is op twee schijven, bestudeerd te hebben, dat, word je een power user en kunnen de BIOS te configureren, installeren en configureren van Windows 7 om effectief te werken in Windows 7 om het systeem te herstellen in geval van storingen, en nog veel meer.


Beveiliging van de computer van A tot z

De volledige informatie over de be>

Bescherming tegen virussen van flash-stations, schijven...Sluit uw computer is kwetsbaar. Browser bescherming. Het herstellen van de computer na de infectie, enz

+Tarief Robuuste wachtwoord-opslag welke bestaat uit 13 lessen


kan nog steeds niet DOWNLOADEN GRATIS een betaald programma?

Leert u de be>

Na dit kunt u veilig downloaden van betaalde programma ' s, de sleutels van hem, - en lokalisatie-zonder angst voor het vangen van het virus samen met gedownloade bestanden.

Waar te downloaden, wat te downloaden en het downloaden, u leert het in video-book


 "een Overtuigd gebruiker van Windows 8.1" 

Dit is een gedetailleerde handleiding voor het besturingssysteem Windows 8.1.

Het bevat alle kennis die nodig is voor de snelle ontwikkeling van dit systeem – van eenvoudige taken, zoals het werken met bestanden, tot meer complexe – opnieuw installeren of herstellen van het systeem.

Lees de volledige beschrijving van een cursus en veilig een bestelling plaatsen.Ik ben er zeker van dat deze cursus zal U ten goede komen, als de auteur weet zijn spullen – hij leerde computer literacy bijna 5 000 mensen.


Opslaan van uw computer

De cursus bestaat uit 30 video-lessen absoluut geen "water". Er is alleen mijn ervaring. Tot op heden zijn alle van de actie gebeuren voor je ogen. Als gevolg van deze informatie is waargenomen makkelijker en je hoeft niet na te denken of het testen van de methode van de "speer". Elke les onthult de enige echte actie bij het werken met een specifiek programma.

Toevoegen review