Disclaimer

door Aniek

Disclaimer & Privacy Policy

Op deze pagina vind je de be>

Privacy

Cookies

Voor het opslaan van informatie maken wij gebruik van cookies. Deze informatie gebruiken wij om het online gebruiksgemak van de bezoekers te vergroten, om bezoekersaantallen te meten en om ervoor te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Op deze manier kunnen wij nagaan wat er bijvoorbeeld verbeterd moet worden aan de website. Voorbeelden van gegevens die wij in kunnen zien zijn: welke browser wordt gebruikt om

Links naar andere websites

Om onze bezoekers van de beste informatie te kunnen voorzien linken wij regelmatig naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze websites te vinden is. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor de privacy richtlijnen van deze websites.

Contact opnemen met

Wij ontvangen graag e-mails en berichten van onze bezoekers. Via de e-mailadressen en contactformulieren op

Een reactie achterlaten op

Onderaan ieder artikel heb jij als bezoeker de mogelijkheid een reactie achter te laten. Voor het achterlaten van een reactie vragen wij je een naam, e-mailadres en optioneel een website in te vullen. Bij het achterlaten van een reactie wordt over het algemeen ook een IP-adres meegeleverd dat wij in kunnen zien. Informatie die wij op deze manier ontvangen zal niet verkocht of overgedragen worden aan andere partijen. Mocht je een reactie hebben achtergelaten die je wil wijzigen of verwijderen, dan kun je contact opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk de reactie veranderen dan wel verwijderen.

Disclaimer

Inhoud

Er wordt veel aandacht besteed aan het schrijven van de teksten op deze website om jou van de juiste informatie te voorzien en de artikelen up-to-date te houden. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet (meer) volledig zijn. De inhoud van de website is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur. Aan de inhoud kan geen enkel recht ontleend worden.

Afbeeldingen en teksten

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van

schriftelijke toestemming en met een verwijzing naar deze website.

Gesponsorde producten, reizen en diensten

Op

Affiliate links

Op

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze disclaimer & privacy policy of heb jij een onjuistheid ontdekt in één van de artikelen? Neem dan contact op. Bedankt!