Technologie sites

Inleiding.

In de moderne wereld, geen structuur van de samenleving kan niet zonder het hebben van uw eigen website, of die groot of klein bedrijven, overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen.

Met de ontwikkeling van de populariteit van de sociale netwerken van de hierboven genoemde organisaties begonnen te verschijnen groepen en gemeenschappen, maar de voorkeuren en nog steeds laat op de officiële site. Aangezien er sprake was van de eerste sites, het was een >
de Opkomst en ontwikkeling van de websites.

De eerste website werd gemaakt door Tim Berners-Lee in 1991. De site was een witte pagina met informatie over de techniek van het WWW, die aanleiding gaf tot het moderne Internet, en biedt instructies voor het installeren van servers en browsers. Sites snel aan populariteit gewonnen.

ze werden in eerste instantie vrij eenvoudig en de opgenomen informatie die is gewijzigd zelden of niet verenerd. Ze bevatten afbeeldingen, teksten, video 's en links om te schakelen tussen pagina' s.

Maar de technologie is geëvolueerd, en na verloop van tijd, de aanwezigheid van alle van de hierboven werd onvoldoende. Had de interactie tussen de gebruiker en het netwerk. Begon te verschijnen in de invoervelden en de zoektocht ontwerp werd op meer henig en praktisch. Op dit moment zijn de websites bevatten relevante en originele inhoud, verschillende soorten animaties, eenvoudige navigatie en esthetische verschijning.

Algemeen-technologie-sites.

Te maken van een echt goede website, dient u het uit te oefenen inspanning en creatief te zijn, en tot bepaalde regels volgen.

Fase 1.

De eerste stap is het definiëren van de doelstellingen van website ontwikkeling, het doel. We moeten goed begrijpen waarom en voor wie het is gemaakt, moet u begrijpen wat de relevantie van deze webpagina. Niet mis te bekijken concurrenten sites, met vermelding van hun voordelen en nadelen. Probeer om het gebruik van de geconstateerde tekortkomingen met voordeel voor zichzelf.

Stap 2.

De tweede stap is de ontwikkeling van zogenaamde technische specificaties. Het bevat een indicatie van de doelgroep, het creëren van de structuur van een site (denken door de main-secties, subsecties en het geschatte aantal pagina ' s, modules, zoals: "feedback", "we bellen u terug", enz.), het maken van een voorbeeld van het ontwerp (lay-out, kleuren en logo ' s), de beslissing over de noodzaak en/of relevantie van de beschikbaarheid van de mobiele versie, selecteer de script library.

Stap 3.

De oprichting van de design lay-out is de derde stap in het maken van een website. Een ruw ontwerp werd reeds aangelegd in de vorige fase, dit zou moeten werken elke pagina, en als er werd besloten om een mobiele versie van de site, elke lay-out moet worden opgeknapt voor haar.

Stap 4.

De volgende fase is een louter technisch – programmering en de lay-out. In dit stadium spelling van een script voor een site die u toelaat om te beginnen met de noodzakelijke processen op speciale teams. Om een script te schrijven, met behulp van verschillende programmeertalen: HTML, PHP, JavaScript, Python, Perl, Engel Script. En ook het gebruik van de talen tabel CSS-stijlen. Sommigen geven de voorkeur aan deze stap overslaan, want het is een van de meest complexe, en zijn er klaar voor, betaald of gratis scripts voor de site maken.

Na deze, de lay-out van de website, dus de Vergadering van alle plannen. Bij het gebruik van kant-en-klaar script, wordt deze stap overgeslagen. Je moet ook om een database te maken, zonder dat de creatie van onze site. Aan het einde van deze fase een werkende site, maar zonder enige inhoud.

Stap 5.

Zoals eerder vermeld, aan het einde van fase programmeren van een website zonder inhoud, dus de vijfde fase is nodig voor deze. In dit stadium is de site gevuld met tekst, foto 's en video' s.

Stap 6.

Op de zesde fase gereed site is overgedragen aan de hosting, gekocht domeinnaam (website adres), en dat begint in het netwerk. Voor het gebruik van een lokale server of u geld kunt besparen en het huren van een dedicated server, zie meer. Voor het testen van de werking van de site en de modules in de emulator het echte Internet. Laatste, maar niet noodzakelijk, is de bevordering en ontwikkeling van de site.

Deze gefaseerde ontwikkeling van de site is klaar

Toevoegen review