AkelPad Kladblok met het geluid van een typemachine. Versnellen typen

Hoe de snelheid van het typen op een eenvoudige manier. Gewoon zeggen dat je niet leren blind typen, dat is om te kijken naar het scherm, niet het toetsenbord. We zijn slechts een paar stappen zal versnellen. Dit zal ons helpen een tekst editor AkelPad.

Door de manier, als je te maken hebt met de geschriften en ervaring, adviseer ik om het programma te downloaden typing tutor. Bijvoorbeeld Bombina, RapidTyping, Stamina. Deze cursus zal je leren om druk op de toetsen zonder te kijken. Na een paar weken ziet u uw score en kunt zelfs schokken uw vrienden met zijn snelheid.

Laat ons nu over het onderwerp van dit artikel. Hoe wilde, en zit aan de computer, een paar woorden en je wilt afdrukken. Ten minste voor de zoekmachine voor het weergeven van uw aanvraag. Goed, het doet niet afzien van sociale netwerken en correspondentie met hen. Als het niet voor deze vervelende baan een stuk beter zou beoordelingen en verbinden met vrienden. Gewoon te lui om te schrijven en te controleren op fouten in de tekst.

Nu zal u moet aan de hen van een geavanceerde teksteditor AkelPad, die heeft een functie om te controleren ortografie. Maar, het werkt in combinatie met Microsoft Word. Mijn PC heeft Microsoft Office Word 2007. Het is niet nodig om te installeer de nieuwste versie. Word 2007 omgaat met haar taak.

Ja, over het hoofd! Kladblok heeft genoeg toeters en bellen, maar ik wil benadrukken de meest elementaire, dat maakt het bijzonder. Het heeft een begeleidende geluid bij het indrukken van toetsen op het toetsenbord. Nu je waarschijnlijk wel kan raden waarom dit Kladblok helpt om snel af te drukken. Als ik hoor het geluid van sleutels, moeilijk te missen van een letter. Dit betekent dat er geen noodzaak is om te peer in de monitor en test jezelf. Gedrukt lid, op fouten gecontroleerd via een plug-in voor Microsoft Word en in druk is gegaan.

naast, in vergelijking met een simpel Kladblok, AkelPad de meest populaire functies voorgelegd aan het panel. Het is erg henig. En makkelijk het bij de start en voor het systeem als geheel.

Hoe te installeren Kladblok AkelPad 

Aan de slag, download programme AkelPad

Voer het installatiebesten. Het eerste venster kiest u het type van de installatie. Het eerste en het derde item is vergelijkbaar, alleen als u het laatste kiest, een eenvoudige Kladblok is vervangen door het programma. Alle tekst bestenen worden geopend door het programma AkelPad. Ik kies voor de laatste optie.

Klik knopka "Dalee"

In het volgende venster moeten we selecteer de map waar u het programma hebt opgeslagen. Open Verkenner de knop ""Obzor" In het venster dat verschijnt, zoekt u de schijf en map (of maak een nieuwe. Aan de onderkant van het venster is er een knop "Sozdati papku". Druk nu op de "OK". Maar dat is niet noodzakelijk. Het programma neemt zeer weinig ruimte in, tot 5 MB. Daarom, om een map te maken op een enere (non-system disk heeft geen zin. Hoewel ik het op Schijf "D", zodat bij het opnieuw installeren van Windows heb ik opnieuw het programma.

kan vieren Arlyce om het makkelijker te maken om haar te vinden. 

de knop "Ustanoviti

Het programma uitvoert, en dat is niet eners dan het systeem Kladblok. We hebben nog niet ingesteld. U moet plugins, die reeds in het programma, maar uitgeschakeld.
het programma heeft de engelse interface. Om de taal te wijzigen, ga naar het derde tabblad en aan de onderkant is er een ">". Beweeg de muis over deze en klikt u op de gewenste taal.

vergeet niet opnieuw op te starten wordt de editor AkelPad . Alleen dan zullen de parameters van kracht. Het moet altijd worden gedaan wanneer eventuele wijzigingen in de instellingen.

plugins AkelPad 

de Volgende stap. Het installeren van de werkbalk. Hier is hoe het eruit ziet. Zoals u kunt zien, alle tools bij de hen.

Klik op het tabblad "Instellingen". Het eerste item "Plugins..." In een nieuw venster met plugins zet een vinkje naast de invoegtoepassing "ToolBar::Main"

Laten we gewoon rekening mee deze plugins:
SpellCheck::Achtergrond – controles voor fouten in de tekst.
Sounds::Main – leest de toetsaanslagen.

dat is het! U kunt beginnen te werken in de nieuwe tekst editor.

Website AkelPad

Toevoegen review