het maken van een website. Gratis cursus

 Voor degenen die willen om uw eigen website, maar weet niet hoe.

Gratis cursussen op de website van de schepping

  En niet zomaar een website en dat kan extra inkomsten genereren, en zelfs een volledig salaris.

Zoals je kunt zien, het Internet staat Vol met sites en blogs, waar site-eigenaren niet een slecht inkomen. En denk maar niet. wat doen sommige programmeurs. Het is niet zo!!!

Een kijkje nemen op deze site waar je bent. Heb ik gemaakt van het zeer snel. U kunt nog steeds het beste om te doen. Misschien heb je iets weet wat anderen niet weten. deel uw ervaringen met mensen die ontbreekt uw kennis.

Ik schepte de hele Internet, het bestuderen van de verschillende manieren van verdienen. Maar niet één was slecht voor me is. En dat allemaal omwille van het feit dat de informatie nutteloos is dat nauwelijks zou mij hebben geholpen, of het kost geen geld.

Alle opwinding om geld online te maken ik heb verloren, tot ik struikelde over een fantastische free learning project om een website te maken die winstgevend zal zijn. We zijn aan het praten over "de Professionals". Ik raden dat u zich aanmelden voor een gratis twee-weken training, waarna u uw eigen website aangescherpt door de business.

En maak je geen zorgen, ik weet niet wat de toekomst voor je site zal het be>


En nu meer over de gratis cursus en het ontwerpen van uw eigen website

De training bestaat uit een serie gratis webinars wordt Gehouden  webinar  te worden in de online modus, waar je gewoon in de voorkant van zijn computer te luisteren naar de presentator (Valery Moskalenko) en te onthouden of opschrijven in een notebook. Tijdens de webinar kunt u vragen uw vraag  om te chatten.

Na elke webinar uw e-mail ontvangt u een opname van het webinar en video-tutorials,  die zal hebben om huiswerk te maken. Als iets niet werkt, het maakt niet uit, het is altijd mogelijk om de vraag te stellen in de volgende webinar of in een ondersteunende groep in Vkontakte.

Na inschrijving, dus kijk voor de uitnodiging in uw e-mail om het webinar kamer. Klik op de foto voor volledige weergave.

Openen van een e-mail met een link naar de webinar kamer.

Nadat u op de link.  In de vorm van introduceer jezelf door het invoeren van uw naam en klik op "OK"

Hier kunt u  heel  webinar.

  zeer eenvoudig.


 

Voorbeeld van de webinar, als je hem te zien.


 

Ga naar dit adres

en aanmelden voor de gratis cursus over het maken van een website.

Toevoegen review

Toevoegen review