Hoe te verbeteren uw kansen om te winnen in het schaakspel

Nu, met de ontwikkeling van het Internet, zijn er vele online spellen. En één van de meest populaire zijn het schaakspel. Die 2 spelers uit verschillende delen van de planeet achter de computer en spelen een spelletje schaak in real-time. Ik stel voor dat je naar de website van de aggregator van de klassieke games op de link alle spellen Online GameZZ. In dit artikel zullen we met u delen hoe te om te verhogen uw kansen om te winnen en het minimaliseren van de mogelijkheid van het verliezen zonder het afvuren van een enkele overtreding van de regels.

Wil alleen maar zeggen dat het artikel is niet een leer les op schaken, hier vindt u de gelijkenis van wat geschreven is in het schaakspel boeken, of online boeken. Het lezen van eenvoudige richtlijnen die hieronder vermeld staan, u aanzienlijk zal verhogen van uw niveau van professionaliteit, en uw nieuwe savvy zal een geweldige aanvulling op logische schaken analyse.

Schaken online

Als u uw partner, op slechts aenacht besteden aan de waardering in het percentage en het aantal games gespeeld. Een speciale rol is niet gespeeld, maar je weet al hoe je de professionele game kunnen verwachten en wat te tunen. Ik kan gerust zeggen dat de eerste twee bewegingen van elke partner, kunnen wij al voorspellen 50% van de toekomstige ontwikkelingen. Beschouw nu een aantal opties:

Het spel is te snel

Als de partner bij het begin van het spel te snel gaat, en om na te denken over de cursus besteedt niet meer dan 2-3 seconden, voor jou zal het een be>

Als je het gemist van de vorm

, Zelfs ervaren spelers vaak zonder na te denken, het doen van domme henelingen, die invloed kunnen hebben op de hele toekomst van de partij. Maar vroeg om te wanhopen. Over de pionnen zal niet spreken, in de opening spel is vrijwel waardeloos, maar de schade kan al snel terugverdienen. Erger is het geval met olifanten en paarden. Na het verliezen van ten minste één van de lichte cijfers, uw stemming keldert, en je speelt het niet op volle sterkte, het gevoel als een partner zoete afwachting van de overwinning. Echter, als de speler niet een meester in schaken of een grootmeester, besluit hij dat een dergelijk voordeel kan worden gespeeld slordig en zonder na te denken. Door de manier, dat het bovenstaene geldt niet alleen voor het verlies van de longen vormen.

een Oplossing

Vanaf dit punt moeten we mobiliseren van alle krachten tot het uiterste, en als in het begin van het spel u waren slechts gericht, maar nu, in plaats van somberheid en afleiding, activeert u alle van de 86 miljard hersencellen, met de daaruit voortvloeiende resultaat. Vergelijk nu: zorgeloos en euphoriant stemming van de tegenstener en uw sterke focus. Ik denk dat dan alles duidelijk is: vindt u het moment en maken een onverwachte beweging die herstelt niet alleen het materiële gelijkheid op het Bord, maar ook maak je duidelijk positioneel voordeel.

Maar dit is niet een overwinning! Nu niet herhalen de fouten van de tegenstener en in geen geval niet te ontspannen! Anders zal alles worden herhaald, maar niet in uw voordeel. Als u doorgaat met attente van het spel – je wint.

Als er geen kans om te winnen

Als u aanzienlijke materiële schade aan de Raad van bestuur waren de pionnen en de koning, en de vijen is het domineren van de hoofd-van de Koningin en agressieve daar beneden en trekt u de te klikken op de knop "Geven", en vervolgens drukt u gewoon op F5 om de pagina te vernieuwen. Het is veel gemakkelijker om te verliezen een afbeelding van meningsuiting en niet te kijk hem in het gezicht, dan om het te doen op een eerlijke manier en op het slagveld tot het bittere einde.

Maar ik verzoek u dringend u niet te haasten. Als een zeer ervaren speler, weet je al de manieren, wanneer de voorschriften herkennen de ben, en het spel eindigt in een gelijkspel. Stel je nu voor dat aan de Raad er zijn 2 koning en de Koningin van de vijen. Het lijkt – het is allemaal voorbij. Maar, zoals boven is beschreven, wanneer de tegenstener voelt aan zijn superioriteit, denkt hij minder geconcentreerd en attent, en je weet al hoe het gebruikt kan worden.

En wat er aan te doen?

Nou, als de koning wordt in het midden van het Bord. Hier heb je om te spelen snel, slordig en direct – te geven aan de tegenstener om te begrijpen dat u al hebt geaccepteerd verslaan en dat is om het op te geven. Hij >

De vijen is te arrogant en besloten het te doen alles snel, maar door de nalatigheid geleden onaangename fiasco. Je kan alleen maar denken aan zijn gezichtsuitdrukking en glimlach!

Toevoegen review